Gå til innhold

MERopplevelse

for alle

Det er på tide teater kommer til reiselivet. Det er fem bedrifter med i pilotprosjektet, alle er godt forankret i Nord-Norge.

Om prosjektet MER Opplevelse:

Vi gjør turistopplevelser til kulturopplevelse.

Det er fem bedrifter med i pilotprosjektet, alle godt forankret i Nord-Norge, og ellers veldig ulike. Sadio Nor Teater gjennomfører prosjektet. Ved å bygge ut opplevelsen med historier, tydelig regi og bevissthet om hvilken stemning som bygges opp, skal vi sammen skape en mer innholdsrik opplevelse for gjestene.

Bedriftene som har deltatt i MERopplevelse

Lyngsfjord Adventure
Lyngsfjord Adventure går fra å tilrettelegge turer med hundeslede, scooter, rein og slede, til å tilby eventyr (adventure). I november 2019 ble guider og verter kurset i historiefortelling, formidling og tilstedeværelse.

 

 

Vikran Ferie
Vikran Ferie har etablert prosjektet Tromsø Sjøtrollaiming to combine legends and games with modern AR (augmented reality) technology and creative business networking. Vi har skapt fabelen om Sjøtrollet som ligger i bunn for utviklingene. lansert oktober 2019

 

Aurora Spirit
Aurora Spirit har en fin visuell profil, nå ønsker de å benytte vår kunnskap som stemmeskuespillere til ny VoiceOver for en av filmene i utstillinga. Bedriften har også bedt oss finne fram til nye norrøne fortellinger som bidrar til å gi gjestene en sterkere opplevelse.

 

Fjellheisen
Fjellheisen ønsker å gi lokalbefolkningen nye opplevelser. Vi lager teater som kan spilles i skuldersesongene. I september 2020 spilte vi utendørs familieforestilling på Fjellheisplatået som del av Åpen dag, med historier fra fjellet som tema.

 

Hvalsafari Andenes
Hvalsafari Andenes ønsker å gi sine gjester en arktisk safari. I januar 2020 jobbet Sadio Nor Teater med guidene på regien av turen, oppbygginga og sammensettinga av opplevelsen.

 

I samarbeid med

Støttet av

Folk sier …

Opplevelser er hendelser som engasjerer enkeltmennesket på en personlig måte

Pine & Gilmore 1999

Bilder

Folk sier …

Opplevelser er hendelser som engasjerer enkeltmennesket på en personlig måte

Pine & Gilmore 1999

Vi gir liv til lokal kunnskap