Gå til innhold

Instruksjon

Klaus Løkholm Bergli er vår erfarne instruktør, og har siden 2004 vært engasjert av HATS. I løpet av årene har han holdt forskjellige kurs innen skuespillerteknikk, for revylag, teatergrupper, teaterlinjer på folkehøyskoler, Ungdommens kulturmønstring og andre.

Klaus holder kurs i skuespillerteknikk. Han har også vært instruktør for revyer, både tidlig i prosessen og like før premiere. Han har instruert barneteater i flere faser og har instruert ungdommer på kurs rundt om i landsdelen.
Klaus har vært instruktør for Teatret våres på CRUX Huset oppfølgingssenter i Tromsø. Klaus tilpasser kurs og instruksjon i forhold til gruppa han jobber med.

En gang hvert skuddår tar også Nina Rosenlund instruktøroppdrag, med fokus på karakterarbeid/personlig særpreg.

Hvordan får jeg Klaus som instruktør?

Hvis du er med i en gruppe som er medlem av HATS, er det bare å ta kontakt via dem.
Eller du kan ta direkte kontakt med Klaus, hvis du ønsker ham som instruktør uten å være medlem i HATS.

I samarbeid med:

Noen eksempler på hva og hvem Klaus har instruert:

Kurs i improvisasjon og teatersport ved teaterlinja på Mosjøen folkehøgskole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instruktør for barneteatret “Uten sidestøkke”

Kontakt Klaus for instruksjon eller kurs

Klaus Løkholm Bergli

+47 90 02 68 74   klaus@sadionor.comJeg jobber for at møtet mellom publikum, skuespilleren og historiene skal være så nært og enkelt som mulig.

Klaus Løkholm Bergli (1976) er fast ansatt skuespiller i Sadio Nor Teater, hvor han formidler lokal kunnskap om folk, samfunn og historie. Klaus er utdannet ved The Commedia School i København, en Lecoq-basert skole. Etter endt utdannelse har han jobbet frilans i flere år, innen teater og sirkusteater, både i Norge og i Italia. Siden 2010 har han vært fast ansatt skuespiller i Sadio Nor Teater. Klaus sin fysisk baserte utdannelse kommer tydelig til uttrykk når han spiller, både gjennom karakter- og maskespill.

Last ned Klaus sin CV

Vi gir liv til lokal kunnskap