Vandre med Wanny
for alle
Vandreteater om Wanny Woldstad, 1895-1959.
Opplev teater som gir deg ekte polar kjenning!
Bli med til Woldstads tid, ei tid da ishavsfangst, eventyr og ekspedisjoner satte preg på byen. Underveis dukker Nansen og andre polare helter opp. Varighet: 45 minutter. Starter på Stortorget.

26. mars kl 13
Gittas gater
for alle
Vandreteater om Gitta Jønsson, 1869-1950.

Møt ei foregangskvinne, og dem som var med og mot henne! Gitta Jønsson var forkjemper for arbeiderbevegelsen i ei tid da velferd var noe du bare kunne drømme om. Og kjempe for.. Varighet: 45 minutter.

April 2019
Lys med Lucia
for alle
Med Luciafeiring i sentrum inviterer vi til felles feiring av en av våre fineste barnetradisjoner. Vi forteller den magiske historia om Lucia, korene synger og du og dine er med i toget med lys og sang. Alle kan spre håp, alle kan spre glede, og alle er velkomne til å gi byen liv.

Spilles:
Tromsø sentrum
Lørdag før Luciadagen 2019
ARV
for voksne
Den første arrestasjonen av jøder i Norge under andre verdenskrig, skjedde i Tromsø i 1941, et år før i resten av landet. I dag er det lagt ned snublesteiner foran husene de bodde i og hadde butikker i, i Tromsø sentrum. Vi markerer dagen for arrestasjonen med ei vandring hvor vi forteller om noen av jødene som levde i Tromsø - de som hadde butikk, han som var så god i idrett og hun som drømte om å bli danser.

Kan bestilles
A Polar pioneer’s tale
for alle
Theatre walk in the centre of Tromsø. The local polar pioneer Wanny Woldstad, takes you through it; «In the 20’s the Arctic hunt was the Klondyke of the North. Just at that time I moved to Tromsø to build my future as a housewife. But then life made a different turn … »

The theatre walk ca be booked
Прогулка с Ванни
for alle
Познакомьтесь с театром, позволяющим Вам ощутить Север! Отправтесь с Ванни Вольстад во времена, когда в городе царил дух северной охоты, экспедиций и приключений! Во время прогулки Ванни встречает полярных героев, следующих к Северному Полюсу или от него. Длительность 50 минут.

Можно заказать.
Reise med Ragnhild
for alle
Vandreteater om maleren Ragnhild Kaarbø, 1889-1949.

Bli med på en guidet tur hvor du møter maleren Kaarbø, hennes mor Anna Elisabeth, hennes bror Einar og hennes far Rikard Kaarbø. Varighet: 45 minutter.

Kan bestilles
Terje Vigen
for voksne
Vinteren 2008 utviklet Sadio Nor Teaters sitt første vandreteater, hvor guiden fortalte publikum om byen i nåtid og fortid, om levemåte og livskår da Norge var en fattig fiskernasjon, underveis dukket skuespilleren opp og diktet om Terje Vigen ble fortalt i etapper på ulike steder og avsluttet på Verdensteatret kino.

Kan bestilles
SadioNor

SadioNor