Vikinger i Nord
for barn
Vikingtida i Nord-Norge er veldig spennende, med personer og historier som har spilt viktige roller i Norges historie. En av disse er Asbjørn Selsbane. I tillegg til en dramatisering av hans fortelling, blir elevene invitert til å spille vikingspill og å skrive runeskrift.

M/ti/to/f 9.-24. oktober 2017
To kvinner – en skjebne
for alle
Kjenn på følelsen av felles tilhørighet og vennskap! På hver sin side av scenen har en norsk og en russisk kvinne sitt hjem. De tar deg med gjennom livets ulike hendelser med sang. Dette er en stemningsfull forestilling som varer 40 minutter.

6. oktober
kl 18 & 19.30
Две женщины-одна судьба
for alle
Присоединяйтесь к нам!
Жизнь народа испокон веков сопровождалось песнями. Детство,юность, работа и игры, радость и горе, границы,народы, страны-все проходит и жизнь идет своим чередом, песня же остается и помогает жить дальше. Это небольшое представление, которое длится добрых полчаса, не имеет возрастных ограничений.

6 октября в 18 и 19.30
в рамках фестиваля Ночь Культуры
"Veita, plan tre"
Sigrids saga
for alle
Det var en gang at handelen med korn var livsviktig. For Sigrid og hennes familie var å kunne holde gjestebud like viktig. Så viktig at de satte livet på spill for å få det til.

Historiske Trondenes
2. og 3. september kl 14
Familieforestilling
UNN-Teater
for alle
I samarbeid med Kulturavdelinga ved UNN spiller vi UNN-Teater. Regionen vår har lenge hatt institusjonsteater og friteater, nå har vi også sykehusteater! Vi spiller teater for folk der de er, og noen er på sykehus. Uansett grunn til at du er der, den dagen vi spiller er du velkommen til å se på!

Neste gang: Wanny Woldstads historier, Geriatrisk sengepost, UNN Breivika, 5. september
Sel!
for barn
Ta ungene med på selfangst på M/S Polstjerna! Ishavsskipper Jakobsen og Wanny Woldstad forteller, og dere får delta i handlinga. På en trygg og god måte lærer ungene mye om fangstlivet og deltar i spenninga rundt den . Varighet: 30 minutter.

Skoleforestillinger hver vår.
Neste sesong: april 2018.
M/S Polstjerna
Levende filmlyd
for barn
For dem som kan se film, men ikke like lett leser undertekst legger vi stemme på filmer under Verdens Beste, Tromsø Barnefilmfestival. Noen av filmene som vises på festivalen er ikke oversatt til norsk. Vi legger stemme på filmene under visning, slik at alle kan forstå alt.

Neste festival er juni 2018
Slaget på Tromsø havn
for alle
Få deg en god latter mens du får vite litt mer om slaget som fant sted i 1812 her i Tromsø! Dette er historie omgjort til gateteater, som spilles av en mimekunstner ved hjelp av en snor og stort komisk talent.
15 minutter.
Sonate for tre
for voksne
I mars 2017 spilte RuNo- og Sadio Nor Teater forestillinga "Sonate for tre". Sammen med andre norske scenekunstnere, skuespillere og regissør fra Sankt Petersburg, samler vi våre kunstneriske uttrykk i ei felles forestilling som framføres både på norsk og russisk. Velkommen til forestilling nummer to i vårt norsk-russiske teatersamarbeid!
Соната для троих
for voksne
В марте 2017 Sadio Nor - и RuNo театр играли спектакль "Соната для троих". Вместе с другими норвежских художников, актеров и режиссер из Санкт-Петербурга, мы собираем наше художественное выражение в общем спектакль который выполняются в норвежском и русском языках. Добро пожаловать на второй спектакль в рамках проекта русско-норвежского театрального сотрудничества!
Norsketorsken
for alle
Vi er i framtida, 2116. Vi har ikke tilgang til tidligere tiders kunnskap. Vi har mat, den kan se ut og smake akkurat som vi vil. Men mangler næring. Tror vi. Vi tror ikke vi utvikler oss slik vi ville gjort, hvis vi fikk i oss de rette næringsstoffene. Men vi har teknologi, vi kan gjøre forflytnigner i tid, og hente folk. Folk som kan fortelle oss om fortida. Dere.
Alle tiders Lyngshest!
for alle
Lyngshesten – hvor kommer den fra, er den like stor som en ponni, heter det lyngshest, og er den nesten utryddet? Nordnorsk arbeidshest og sliter gjennom hundrevis av år. Du møter flere som har hatt noe med Lyngshesten å gjøre, og kanskje noen som ikke har det. Dette er et morsomt og underholdende blikk på sagn og fakta rundt denne flotte hesten.
Teaterjukeboksen
for alle
Teaterjukeboksen er en mobil scene bygd på en tilhenger. Publikum legger penger på "jukeboksen" og kan velge sitt favorittspor av skuespillerne; ønske hvilken scene de vil ha spilt. Kanskje noe fra fra ei bok de liker, eller en film de misliker, noe de har sett eller noe de aldri har sett men kan tenke seg å se.
Vår syntetiske hverdag
for alle
Møt den vellykkede kjemikeren Johanne Ebelsrud! Hun skaper et stoff som gjør mobiltelefoner mer brannsikre. Brannfaren blir mindre og verden blir bedre, men så dukker stoffet opp i Arktis. Der fortsetter det å lete etter noe å binde seg til, og Ebelsrud følger etter. 30 minutter.
Our synthetic world
for alle
Meet the successfull chemist Johanne Ebelsrud. She creates a new substance to make cellular phones fire proof. She reduces the risk of fire and makes the world a better place, but then the substance shows up in the Arctic. It continues to look for something it can bind to. And Ebelsrud goes looking for it. 30 minutes.
Legends of the light
for alle
Travel back in time a hundred years to when we believed that the Northern Lights came with tidings. During one evening you will experience the legends of the lights together with a professional actor from Sadio Nor Theatre as your guide, visiting the adventure center Polaria, and going dog sledding from Tromsø Wilderness Centre to a hidden village by the sea.
Polare profiler
for alle
Bli med på en opplevelse av virkeligheten fra Svalbard! Ishavsfangsten brakte mange fra Tromsø dit, la oss ta deg med på turen. Her får du møte et typisk ektepar på fangsthytta, Wanny Woldstad, Ingrid Pedersen, og mange flere.
45 minutter.
Polar profiles
for alle
A humorous performance with real experiences from the arctic trapping at Svalbard. Here you meet a typical married couple in the hunting lodge, Wanny Woldstad, Ingrid Pedersen and many more. 45 minutes.
Sel Senior
for alle
Sett deg ved ”kaikanten” og la deg underholde av Polstjernas eventyr. Ved ripa spiller Ishavsskipper Halfdan Jakobsen og mannskapet hans og tar deg med på tur. Dette er en varm og morsom forestilling som varer
40 minutter.
De gode gamle dager
for alle
Kunstnerisk presentasjon av det historiske Tromsø i de vakre lokalene til Verdensteatret kino og Sparebankens festsal. Stemningsfulle øyeblikk fra byhistoria presentert gjennom bildespill med bilder fra 1900, kortfilmen Tromsø - Nordens Paris, av Kjell Fjørtoft, og utdrag fra Cora Sandels bøker framført av skuespillere og dansere.
Ikkje bære slit – minner fra Nord
for alle
Den første forestillingen som ble laget under Den kulturelle spaserstokken i Tromsø Kommune. En poetisk, humoristisk reise i minner, med bruk av musikk, teater og sirkus.
SadioNor

SadioNor