Sonate for treforestilling
for voksne


Racho Stroyanov

Тимок, 5300 Gabrovo Center, Gabrovo, Bulgaria

Se Kalender

RuNo- og Sadio Nor Teater utviklet forestillinga «Sonate for tre» i 2017. I produksjonen jobbet vi videre med temaene kultur og identitet, fra forprosjektet NasjID våren 2016. Sammen med andre norske scenekunstnere, skuespillere og regissør fra Sankt Petersburg, samlet vi våre kunstneriske uttrykk i ei felles forestilling som framføres både på norsk og russisk. Vi gleder oss til å gjeste Bulgaria med forestilling nummer to i vårt norsk-russiske teatersamarbeid!

Når kan jeg se forestillinga?

Forestillinga spilles 27. april 2018 på Teater Racho Stoyanov, Gabrovo, Bulgaria.

Forestillinga kan bestilles.

Hvem

Forestillinga passer for ungdom og voksne.

Bakgrunn

Sadio Nor- og RuNo Teater startet et samarbeid i 2014, sammen skaper vi forestillinger rundt temaene kultur, tilhørighet og identitet. Med oss i produksjonen «Sonate for tre» har vi regissør Igor Larin med 30 års erfaring fra St Petersburg.

Den kjente skuespilleren Fru Wedel er blitt stum og gjennom sin stumhet kommer hun til å få større betydning for sin gamle venn doktoren, og den nyutdannede pleieren Anna, enn noen kunne ane. Fru Wedel spilte rollen som Elektra i teatret. Det greske tragedietemaet går gjennom hele forestillingen som en rød tråd.

Regissørens ord: Hvordan leve i denne verden? Være deg selv og risikere rykte, eller skjule deg i et tilsynelatende lykkelig, fredelig liv? Oppriktige historier om menn, hemmelige lyster og uventede erklæringer om kjærlighet og ensomhet. En elsket skuespiller spiller og lever det som virker som et lykkelig liv. Helt til det en dag ikke går lenger. Å rakne og forstå det – det er umulig.

Inspirert av Ingmar Bergmanns Persona.

I media

NRK Radio

Avisa Nordlys

I samarbeid med

Støttet av

  

Folk sier ...

- Jeg har ikke vært i teater i flere år. Har dermed fått positiv og gledelig overraskelse hvor godt og profesjonelt stykket var spilt og regissert. Ekaterina og Nina - helt fantastisk skuespill! Talentfullt og rørende. Vil definitivt gå og se flere stykker fra dette prosjektet /RUNO teatret!
Alexander Amosov

- Tusen takk for forestillinga i dag! Jeg er begeistret. Dere vekket mange følelser i meg som jeg ikke har følt på lenge! Jeg gråt og lo sammen med dere. Takk! Bare BRAVO for deres talent!
Zlata Sovinskaja

Medvirkende

Ekaterina Bespalova

+47 45 12 72 39   runoteater@gmail.com

Jeg er skuespiller i RuNo Teater, som jobber med utvikling av internasjonale prosjekter i det profesjonelle teaterfeltet.

Igor Larin

   

Jeg har de siste tredve årene jobbet som skuespiller, kunstnerisk leder eller teatersjef ved statlige og egne teatre i Sankt Petersburg, Moskva og i mange andre regioner av Russland.  Jeg har også spilt i TVserier og filmer, og vært direktør for TVkanalen KULTUR.

Karen Høie

   

Jeg har spilt ved mange teatre og i flere frittstående prosjekt siden 1990. Jeg driver "Kulturproduksjoner" sammen med Svein Gundersen.

Marina Larina

   

Jeg har jobbet i det profesjonelle teatret siden 2006, på scenene i St Petersburg og Moskva. Jeg har jobbet ved Monplezir-teatret siden 2014.

Nanna Elisabeth Berntsen

+47 93 43 00 11   nanna.e.berntsen@gmail.com

Jeg er opptatt av det kollektivt skapende i teaterkunsten og liker å jobbe både som skuespiller og med regi, tekst og konsept.

Stanislav Gubanischev

   

Jeg har jobbet på den profesjonelle teaterscenen siden 1979. Nå regisserer og underviser jeg også skuespillere for scene og TV.

Nina Rosenlund

+47 48049924   nina@sadionor.com

Jeg liker veldig godt å skape klassiske karakterer og dramaturgi, som jeg framfører på utradisjonelle steder.

Klaus Løkholm Bergli

+47 90 02 68 74   klaus@sadionor.com

Jeg jobber for at møtet mellom publikum, skuespilleren og historiene skal være så nært og enkelt som mulig.
SadioNor