To kvinner, en skjebneforestilling
for alle


Se Kalender

Bli med på livet! Med folkesanger og tradisjonsrike drakter, tar vi deg med gjennom livet i barndom og alderdom, i arbeid og lek, i glede og sorg. Grenser, folk og land kommer og går, livet går sin gang. Dette er en stemningsfull forestilling som varer en god halvtime og passer for alle.

Når kan jeg se forestillinga?

Forestillinga kan bestilles.

I Norge er forestillinga spilt under Den kulturelle spaserstokken i Tromsø kommune i 2014 og under Festspillene Gull i Harstad i 2015, på Kulturnatta 2017 for Arctic Meeting Point og på RuNoLab i april 2018

I Russland er forestillinga spilt ved Barneteatersenteret i Murmansk og på Tsjekhov- og Paostovskijbilbliotekene i Moskva.

Hvor kan jeg se den

Rådstua teaterhus

Hvem

Forestillinga er utviklet spesielt med tanke på et eldre publikum, passer også for barn

Om produksjonen

Sadio Nor Teater og Ekaterina Bespalova har gode erfaringer med å spille teater på aldersinstitusjoner, og den store verdien det har å få sin historie formidlet gjennom teater og sang. Sammen ville vi skape ei ny forestilling spesielt for eldre, også personer med demens, basert på felles norsk og russisk kultur. Det har hele tiden vært viktig for oss at forestillinga skulle skapes i et virkelig møte mellom de to kulturene.

I media

https://ok.ru/video/27100383843

 

I samarbeid med

Barneteaterskolen i Murmansk

DTS

En stor takk til

Dramaturg/regissør: Elena Krynzhina

Folkemusikk: Andrey Serov, Julija Serova,
Sergey Kazantsev, Bente Reibo, Ola Graff

Folkedrakt: Nina Erdahl, Tatjana Shorohova
Søm: Larisa Demidova

Prosjektledelse: Elisabeth L Olsen

Støttet av

SpareBanken Nord-Norges Kulturnæringsstiftelse

Folk sier ...

- Tusen takk for en fantastisk flott forestilling i kveld, med et møte mellom russisk og norsk kultur!! En utrolig fin og sterk forestilling!!! Folk her satt som «fjetret»..!! De to skuespillerne formidlet på en visuelt veldig klar og tydelig måte livets gang – fra barn til gammel – en nydelig historie!! Og pianisten var med å lage stemning, vakkert! Mange her har uttrykt takknemlighet og stor begeistring!! Det var ca 50 (minst) tilhørere – som gav en helhjertet applaus da de var ferdig!! Veldig takknemlig for at vi fikk denne forestillingen hit. -- Jeg følte for å si minst mulig da forestillingen var over – for ikke å ødelegge den gode, magiske stemningen vi satt igjen med.. Sa bare takk… og at dette var fantastisk..!! Og folk nikket og smilte..
Berit Berglund, Rehabiliteringssenteret Nord-Norges Kurbad

- Sangstunden var helt fantastisk. Aldri har vi hatt slik ro under en forestilling. Alle beboerne var fascinert av dansen og sangene. Og best av alt var at de gikk ut blant publikum og sang direkte til dem. Kjempebra.
Tove Haugholt Seminaret bo- og servicesenter

Medvirkende

Nina Rosenlund

+47 48049924   nina@sadionor.com

Jeg liker veldig godt å skape klassiske karakterer og dramaturgi, som jeg framfører på utradisjonelle steder.

Ekaterina Bespalova

+47 45 12 72 39   runoteater@gmail.com

Jeg er skuespiller i RuNo Teater, som jobber med utvikling av internasjonale prosjekter i det profesjonelle teaterfeltet.

Rebeka Konc

   

Jeg er fra Slovenia og utdannet pianopedagog for klassisk og jazzmusikk ved Musikkonservatorium i Graz (Østerrike), Slovenia og Nederland. Initiativtaker til prosjektet Artist Meeting Point, underviser på kulturskolen i Tromsø og Konc International Piano School. Leder i Arctic Meeting Point.
SadioNor